.

.

PANNER Големи Синя Светлина Блокер Очила За Жени, За Мъже Квадратни Очила компютър Анти Eyestrain Стилни Очила(Костенурка)

PANNER Големи Синя Светлина Блокер Очила За Жени, За Мъже Квадратни Очила компютър Анти Eyestrain Стилни Очила(Костенурка)

BGN 14.39
Наличност

✔️ 【На извънгабаритни квадратен дизайн】Стилен дизайн на извънгабаритни рамка, който е подходящ за почти всякакъв вид на лице, удобен за ежедневието и популярна сред мъжете и жените.Рамки за очила, подходящи за всякакъв начин, независимо дали са случайни, модерен или класически елегантен. ✔️ 【СИН СВЕТОФИЛЬТР И сменяеми ОБЕКТИВА】Намаляване на симптомите на напрежение в очите по време на продължително излагане на компютъра.Тези очила е добре да се използва като вътрешни лещи при продължително използване на компютър за поддържане на естествения режим на сън и защита на очите.Оригинални лещи може да се замени вашите лещи, предписани във всеки магазин. ✔️ 【МАТЕРИАЛ】Използването на висококачествени пластмасови материали,по-леки и гъвкави.Той може ефективно да се предотврати увреждане на очите и лицето, причинени от фрактура и триенето на рамки за очила при шофиране. ✔️ 【ЧУДЕСНО ЗА КОМПЮТЪРНА РАБОТА】Всеки, който работи с часове в деня на цифрови екрани, като например компютър, телефони и с всички сили се опитва да заспя през нощта, тогава имате нужда от очила със сини светофильтром. ✔️ 【Нашата УСЛУГА】Ние се придържаме към нея, за да се обърне внимание на качеството на продукта, ако има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

R

Клиентите също го харесват